# Bezig met laden ...

Gerelateerde games

 

Skate 3 - XBOX 360

Skate 3 informatie

 

EA presenteert de nieuwste Skate. In Skate 3 heb je wederom een hele open wereld waarin je kunt skaten. Omdat het een volledig open wereld is, hoef je niet te wachten op allerlei laadschermen. Een hele stad ligt aan je voeten waar jij zelf kunt bepalen wat je doet en waar je dat doet. Overal zijn opdrachten die je kunt uitvoeren, indien je daar zin in hebt! 

 

Bij deze game draait het om 'Flickit'.. Dat wil zeggen, jij moet met behulp van de analoge sticks je tricks doen. Alles is afhankelijk van je snelheid, de ondergrond en hellingshoek, op die manier is een grind of een trick nooit hetzelfde. Een andere toffe feature is de Skate Cam. Met deze camera kun je al je acties terugkijken en bewonderen. Sterker nog, je kunt ze zelfs opslaan en online aan alle andere Skate spelers laten zien. Het coolste is de edit-functie. Hiermee kun je in je filmpjes knippen en er vette muziek onder zetten!

  • Vorm een team. Troef elkaar af. De bekroonde gameserie SKATE is terug en gaat verder dan ooit met SKATE 3. Samen skaten was nog nooit zo leuk! Stel het ultieme team samen en druk je stempel op de stad. Ga unieke teamuitdagingen aan, neem het online op tegen rivaliserende groepen en maak een compleet nieuw skateparadijs onveilig: Port Carverton.
  • In SKATE 3 bepaal jij wat er gebeurt. Skate.Create bevat alles wat je nodig hebt om zelf materiaal voor je team te maken, of je dat nu voor jezelf wilt houden of wilt delen met de hele wereld. Met het nieuwe Skate.Park kun je het plein of skatepark van je dromen ontwerpen. En met de teamfilmpjes van het uitgebreide Skate.Reel leg je perfect vast wat je team presteert. Ontwerp een logo voor je team met de verbeterde webtool Skate.Graphics en ga in stijl de straat op.
  • Iedereen kan naam maken in SKATE 3. Beginnende skaters leren alle kneepjes van het skateboarden met het nieuwe onderdeel Skate.School. Zo kunnen ze in alle rust oefenen voordat ze met hun team de straat op gaan.
  • Met SKATE 3 ervaar je de onderlinge loyaliteit én rivaliteit van de skate-wereld. SKATE 3 bevat nieuwe tricks, verbeterde off-board acties en bloederige blunders in de Hall of Meat. Tel daar de spannende nieuwe teamgameplay bij op en je kunt maar een conclusie trekken: deze game bezorgt je meer skateboard-fun dan ooit tevoren.

Lees meer +
Skate 3 screen 1Skate 3 screen 2Skate 3 screen 3Skate 3 screen 4Skate 3 screen 5Skate 3 screen 6Skate 3 screen 7Skate 3 screen 8Skate 3 screen 9Skate 3 screen 10

Prijsvergelijken

Klopt de prijs niet, laat het ons weten via dit formulier. Top

Reacties

comments powered by Disqus